Zavolejte nám: +420 775 018 837

STAVEBNĚ-REALIZAČNÍ TECHNIK JUNIOR

Hledáš brigádu či práci na částečný úvazek, ve které můžeš začít budovat úspěšnou kariéru již teď při studiu? Nemáš za sebou léta praxe, ale baví tě stavařina, chceš získávat praktické zkušenosti od těch nejlepších a hledáš smysluplnou práci, která tě posune dál? Ano? Tak se pojďme seznámit!

Jaká je práce u nás?

Nehledáme ostřílené stavbyvedoucí ani jiné experty v oboru. Naši firmu jsme vybudovali na zelené louce a stejně tak u nás coby studenti na brigádě nebo čerství absolventi začínali všichni naši kolegové. Hledáme v lidech potenciál, touhu posouvat sebe i svoje okolí a snahu profesně růst a jsme připraveni Tě maximálně lidsky i odborně podpořit.

Svoji kariéru v Atemitu začneš na pozici asistenta stavbyvedoucího. V této roli budeš neustále v patách svému nadřízenému a budeš se společně s ním podílet na všech úkonech, které k realizaci průmyslové podlahy patří.

Ruku v ruce s nabíráním nových zkušeností bude pozvolna stoupat i Tvá kompetence, samostatnost a zodpovědnost. Postupně si vyzkoušíš samostatně vést jednotlivé realizace a po studiu se budeš moct stát samostatným stavbyvedoucím, který bude mít na starosti své vlastní zakázky.

Když to shrneme, na začátku své kariéry získáš ojedinělou příležitost, kterou časem proměníš ve svůj osobní i firemní úspěch a růst.

A odkud budeš pracovat? Hledáme brigádníky pro naše pobočky: Praha, Brno, Frýdek-Místek, České Budějovice.

Proč se ti u nás bude líbit?

  • Odpovídající finanční ohodnocení – dobře odvedenou práci umíme odměnit.
  • Dostaneš příležitost získat praktické zkušenosti od odborníků již při studiu.
  • Kariérní růst – začneš na pozici asistenta stavbyvedoucího, který tě všemu naučí.  Po studiu pak dostaneš možnost stát se samostatným stavbyvedoucím.
  • Náš kolektiv je mladý a zábavný. Umíme se vzájemně motivovat i podpořit. Několikrát ročně pořádáme různé společenské akce.
  • Nabízíme práci na brigádu či částečný úvazek – zkušenosti a technické znalosti mít nemusíš, vše se postupně naučíš přímo u nás.

Jak si tě představujeme?

  • Jsi na začátku svojí kariéry a hledáš zaměstnavatele, který Ti dá první opravdu velkou příležitost.
  • Jsi studentem předposledního nebo posledního ročníku střední nebo vysoké školy se stavebním zaměřením.
  • Ve školním roce nám můžeš dát alespoň 2 dny v týdnu, případně víkendy. O prázdninách pak můžeš pracovat podle svých možností.
  • Jsi někdo, kdo má chuť a drive učit se novým věcem, odvádět dobrou práci a posouvat sebe i svůj tým vpřed.
  • Stejně jako my rád jednáš na rovinu, nebojíš se říci svůj názor nebo si říct o radu a máš rád výzvy. Od problému nikdy neutečeš a jsi týmový hráč.
  • Považuješ se za dobrého řidiče, kterému nedělá problém sednout za volant. Řidičský průkaz skupiny B je tedy nutností.

Co dodat?

Podařilo se nám alespoň částečně tě vystihnout? Perfektní, rádi tě poznáme osobně!

Pošli nám svůj životopis. Pokud bys ještě potřeboval více informací, napiš nám e-mail nebo zavolej. Rádi ti ukážeme, jak naše práce probíhá a jak vypadá náš běžný den.

Zajímá vás více informací o této pozici? Chcete se dozvědět rady a tipy, jak se připravit na výběrové řízení? Mrkněte se na náš Instagram.

 

Máte zájem o tuto pozici?

Neváhejte nám zaslat svůj životopis a třeba se nám podaří najít společnou cestu.


    Tento web je chráněn službou reCAPTCHA. Ochrana soukromí a Smluvní podmínky.